2015 Prestasjoner

Økt gate registrering og turer med nesten 40% inkludert mange skole & senior grupper. Internasjonal, National & lokale besøkende turnert Museum fra 40 land og 47 stater.

Årlig “Tribute to Western Movies” dag: 200 – 300 personer deltok på dagen arrangement med vestlige filmer laget i CO. We also featured movie stunt women and men and extras and Chris Enss, bemerkelsesverdig forfatter av bøker om kvinner i det gamle vest. Det var en dag med fag- & mat leverandører, kunsten smed & stille auksjonen, visning av utstillinger, barnas arrangementer og levende musikk.

Sheriff kontor: constructed from period Cimarron Creek logs.

Store oppkjøp: Buggy and surrey, simulert Edelmetall, fire historiske safe, fengsel celle og innredning. Fortsatte å motta sjeldne & uvanlige gjenstander fra givere på en ukentlig basis.

Site enhancements: Consolidated surplus building supplies on west 3 acres. Donated surplus electrical supplies to Habitat for Humanity. Removed garage to improve main entrance. Improved signage on Miami road and Highway 50.

Business initiatives: Updated articles of incorporation and bylaws. Enhanced ties with both the City of Montrose and Montrose County. Forut artefakter for Hollywood-produksjon av “Den hatsk 8”.

Marketing: Upgraded and enhanced Facebook and web site.Received increased public recognition from True West magazine, Montrose Daily Press og andre nyheter medier artikler og kommentarer, samt økt distribusjon av Museum litteratur og radiointervjuer. Thru the City of Montrose, Office of Business and Tourism, received broad distribution of brochures and significant publicity on City web site and in publications. Mottatt mange gode Trip Advisor kommentarer av våre besøkende.

Mottatt mange timer med frivillig tid: Lærere, begrunnelse keepers, konstruksjon, landskaps, Hyllest til Western filmer Day og videre og videre og videre. Totalt Frivillige Timer – 9,053 timer for året = 174 timer per uke! Mottatt tilskudd og forretnings donasjoner samt individuelle pengegaver.

Frivillige

Mike Ackerman, Associate Director