Vår historie

Museum of the Mountain WestRichard E. Fike grunnla museet i 1997. Han er en pensjonert historisk arkeolog har fungert som stat arkeolog for Bureau of Land Management i både Utah og Colorado. Fike servert på komiteer i både Utah og Colorado for Federal & Aa-registeret over historiske steder og er en ekspert på historiske restaurering. Fike begynte å samle vestlige minner når han var 4 år. Han hadde sin første museum i foreldrenes rom i en alder av 8. Etter alder 12, han hadde begynt sin kortkatalog av gjenstander. Dette museet er resultatet av Fike levetid engasjement for å bevare historien til vest.

Museet ble innlemmet i 2005 og er utpekt som en non-profit 501(c)(3) av Internal Revenue Service. Alle donasjoner er fradragsberettiget. Gjenstandene, bygninger, og begrunnelse er å bli donert av Fikes til 501(c)(3) for utdanning og glede av besøkende i generasjoner framover.

Richard Fike

Grunnlegger

Fike er forfatter av mange historiske bøker og artikler, og regnes som en ekspert på historiske medisinske flasker. The Bottle Book: En omfattende guide til historiske Preget Medisinflasker ble revidert og utgitt av Blackburn Press i 2006, opprinnelig publisert i 1987.

Foreløpig Richard bidrar sin kompetanse som Museum direktør og historisk preservationist.

Carol Harris-Fike

Grunnlegger

Carol Harris-Fike sluttet seg til museet i 2004. Hun er en pensjonert offentlig skole administrator ha jobbet i Texas og Colorado for mer enn 30 år som lærer, rektor, and assistant superintendent. Carol sitter i styret og er pedagogisk leder for museet, skriving tilskudd, læreplaner, og opplæring docents for museet. Hun komponerer også mye av dokumentasjonen for museum viser.